rdechu Napisano 14 Czerwiec 2014 Autor Napisano 14 Czerwiec 2014 Znalazłem taką rurkę. W środku był jeszcze jakby zbutwiały materiał wybuchowy, który wypchnąłem. Nie ma to denka. Średnica, to 1,2 cm. Długość 2 cm. Ktoś? Coś? Bo nie mam pojęcia co to za wynalazek.
rdechu Napisano 14 Czerwiec 2014 Autor Napisano 14 Czerwiec 2014 Znalazłem taką rurkę. W środku był jeszcze jakby zbutwiały materiał wybuchowy, który wypchnąłem. Nie ma to denka. Średnica, to 1,2 cm. Długość 2 cm. Ktoś? Coś? Bo nie mam pojęcia co to za wynalazek.
AoT_Hunter_PL Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Zapewne tuleja jest z cynku w środku czarna maź.Jest to ogniwo baterii.Podobne rzeczy wychodziły mi w okolicy lotniska niemieckiego.
AoT_Hunter_PL Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 A przepraszam teraz doczytałem że jest to bardzo mała tuleja zdjęcie sugerowało na przedmiot o średnicy 45mmW tym wypadku nie wiem co znalazłeś.
Pytanie
rdechu
Znalazłem taką rurkę. W środku był jeszcze jakby zbutwiały materiał wybuchowy, który wypchnąłem. Nie ma to denka. Średnica, to 1,2 cm. Długość 2 cm. Ktoś? Coś? Bo nie mam pojęcia co to za wynalazek.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.