Gopherus Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Napisano 8 Czerwiec 2014 Witam, czy jest ktoś , wśród Użytkowników tego forum , kto ma doświadczenie w posługiwaniu się tym sprzętem ? Pozdrawiam Gopherus
Raned Napisano 8 Czerwiec 2014 Napisano 8 Czerwiec 2014 Nie mam z nim dużego doświadczenia, ale stosowałem ustawienia z instrukcji obsługi oraz z forum brytyjskiego. Niczego nie udało mi się osiągnąć i wykrywacz z dużą stratą znalazł właściciela w Estonii.
Gopherus Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Napisano 8 Czerwiec 2014 Dzięki za odzew .Tym bardziej , że nie jest to u nas popularny wykrywacz .Ja też chodzę na ustawieniach z instrukcji i w zasadie , z moich obserwacji wynika , że Blisstool nie odbiega osiągami od innych wykrywaczy , których używałem .Zainteresowałem się nim , po obejrzeniu filmików na You Tube i lekturze specyfikacji detektora , w której jest napisane , iż jest to jeden z najgłębszych " wykrywaczy . Nie bez znaczenia jest także brak wyświetlacza i gałkowo-przełącznikowy system nastaw , co dla mnie jest jego zaletą .Faktem jest , że nie udało mi się uzyskać takich zasięgów jak w filmikach reklamowych :) , chociaż w terenie , który wcześniej przeszedłem z AT Goldem , zna lazłem kilka kolorowych i żelaznych śmieci .
Gopherus Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Napisano 9 Czerwiec 2014 Jeśli są jeszcze jacyś użytkownicy forum , którzy nie są dealeramiu konkurencyjnych firm i mieli do czynienia z Blisstoolem , to proszę o informację , czy używali wykrywacza z dodatkowym ekranem kabla cewki , czy nie ? Gopherus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.