darix.24 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Witam! Mam taki przedmiot(widoczny na zdjęciu). Proszę o jego identyfikację, do czego służył i z jakiego okresu pochodzi, a także o wycenę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Darix to że zmieniłeś nick na forum nie uprawnia Cię do dalszych próśb o wycenę. Pisałem że na forum się nie wycenia i to było moje ostatnie ostrzeżenie. Radzę bardzo wnikliwie przeczytać regulamin. Kolejne tego typu wyskoki będą się równały z banem.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 13:47 07-06-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Myślę ze aptekarski odważnik.1 łut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.