romanrp Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 zakupilem na czas kryzysu wykrywacz salamandre z napisem na cewce chooper power czy mial ktos z was z nim do czynienia
krank Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 Wiele osób miało z nim do czynienia, u mnie to był mój pierwszy wykrywacz. Tutaj masz trochę informacji na temat ustawień : http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=718700#1581413Jak chcesz więcej informacji najlepiej wpisać w wyszukiwarce na forum słowo Salamandra" jesty masa tematów na temat Jaszczurki :).Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 13:38 07-06-2014
romanrp Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 wlasnie czytam rozne opinie o tym sprzecie tylko nigdzie niema w necie instrukcij do tego sprzetu
romanrp Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Napisano 9 Czerwiec 2014 prosze o pomoc jak sie ustawia ta salamandre bo wczesniej mialem gareta wlaczalem i jazda a tu sie trzeba z nia troche pobawic chodzi mi o balans gruntu tlumik gruntu i ten przelacznik o retesowania j jak nailepiej ustawic go na monety w trybie pracy 1 czy 2 bo czytam na forum i juz mam metlik w glowie niema nigdzie jasnej instrukcij
romanrp Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Napisano 9 Czerwiec 2014 jak narazie tlumik balans gruntu i dyskryminacje ustawilem na 8 i jest dobrze jesli chodzi o monety tylko ten przelaczni pod spodem jest do resetu jak pociagnie sie do siebie tylko niewiem czy pozniej powinien byc po srodku czy odepchniety od siebie
romanrp Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Napisano 9 Czerwiec 2014 czyli reset ma by po srodku w czasie chodzenia wiadomo jest to statyk i trzeba wolnoprzemiatac ale zasieg na monety ma dosc dobry dzis dopiero zaczolem z nim chodzic i jak narazie sie go poznaje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.