Skocz do zawartości

salamandra

romanrp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiele osób miało z nim do czynienia, u mnie to był mój pierwszy wykrywacz. Tutaj masz trochę informacji na temat ustawień : http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=718700#1581413

Jak chcesz więcej informacji najlepiej wpisać w wyszukiwarce na forum słowo Salamandra" jesty masa tematów na temat Jaszczurki :).

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 13:38 07-06-2014
Napisano
prosze o pomoc jak sie ustawia ta salamandre bo wczesniej mialem gareta wlaczalem i jazda a tu sie trzeba z nia troche pobawic chodzi mi o balans gruntu tlumik gruntu i ten przelacznik o retesowania j jak nailepiej ustawic go na monety w trybie pracy 1 czy 2 bo czytam na forum i juz mam metlik w glowie niema nigdzie jasnej instrukcij
Napisano
jak narazie tlumik balans gruntu i dyskryminacje ustawilem na 8 i jest dobrze jesli chodzi o monety tylko ten przelaczni pod spodem jest do resetu jak pociagnie sie do siebie tylko niewiem czy pozniej powinien byc po srodku czy odepchniety od siebie
Napisano
czyli reset ma by po srodku w czasie chodzenia wiadomo jest to statyk i trzeba wolnoprzemiatac ale zasieg na monety ma dosc dobry dzis dopiero zaczolem z nim chodzic i jak narazie sie go poznaje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie