lipek 11 Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Witam. Ostatnio nabyłem ściągacz do łożysk. I w tej sprawie mam pytanie. Czy ktoś już natknął się na nazwę firmy która widnieje na rączce?
Hansdekawka Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 To nie jest ściągacz do łożysk,tylko ścisk do pokrywki garnka (kociołka) do gotowania pod ciśnieniem.
Lolek i Kolek Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Nie wiem co to jest tylko WOW i Bedziesz pan zadowolony.
lipek 11 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 Hansdekawka skad takie przypuszczenia?
szczurek_1979 Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 lipek Ty widziałeś kiedyś ściągacz do łożysk?? widzisz jak to jest wykonane? to nie jest ściągacz...
Hansdekawka Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 Używam takiego ciśnieniowego kociołka na ognisko od lat wielu,a żarcie z niego jest przewspaniałe.Po za tym,jak pisze kol.szczurek_1979" popatrz na konstrukcję tego urządzenia i porównaj to ze ściągaczem do łożysk.
szczurek_1979 Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 a wyszukiwarka google gryzie?? czy tylko szczyt lenistwa?
Pytanie
lipek 11
Witam. Ostatnio nabyłem ściągacz do łożysk. I w tej sprawie mam pytanie. Czy ktoś już natknął się na nazwę firmy która widnieje na rączce?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.