MilKam88 Napisano 5 Czerwiec 2014 Autor Napisano 5 Czerwiec 2014 Ma ktoś pomysł co to może być? Moje pierwsze skojarzenie to jakaś niekompletna odznaka lub odznaczenie?
MilKam88 Napisano 5 Czerwiec 2014 Autor Napisano 5 Czerwiec 2014 Na nakrętce, w miejscu zaznaczonym kółkiem widnieje sygnatura 38 i po drugiej stronie w tym samym miejscu też jest jakaś sygnatura. Jednak nie mogę się dopatrzeć co przedstawia.
MilKam88 Napisano 5 Czerwiec 2014 Autor Napisano 5 Czerwiec 2014 W miejscu, które zaznaczyłem są resztki jakiejś struktury, najprawdopodobniej kleju na którym mocowany był awers. Cały element chyba w czarnej emalii.
Lowen Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Witam-mi to wygląda na element z maski p-gaz było to sitko znajdujące się w tzw.,,ryjku''.Pozdrawiam
MilKam88 Napisano 5 Czerwiec 2014 Autor Napisano 5 Czerwiec 2014 Faktycznie to będzie na 99% to :P Dzięki, nie wpadł bym na to.
Pytanie
MilKam88
Ma ktoś pomysł co to może być? Moje pierwsze skojarzenie to jakaś niekompletna odznaka lub odznaczenie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.