Skocz do zawartości

minelab etrac - fisher f75 ltd czy garrett gti 2500 ?

krisk23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
proszę o opinie (ludzi korzystających / używających ) który polecacie - na monetki tereny zaśmiecone oraz lasy/pola tzw. militaria.....szukam uniwersalnego sprzętu oraz bezproblemowego i mało awaryjnego.............pozdrawiam
Napisano
minelab i nie prawda że będziesz wolno chodził,ale w porównaniu z f75 to troszkę ciężkawy,co rekompensuje jego stabilność.Używałem f75 i safari i z obu byłem zadowolony.
Napisano
raczej na mocno zaśmiecone pola e trac będzie się dlawił za wolny , f 75 już lepszy ale mniej stabilny ,ale jak stać kolege na e traca to proponuje jako uniwersalnego i moim zdaniem najlepszego jaki miałem ,xp Deusa
pzdr.
Napisano
Nokta FORS GOLD.............gdzie można kupić? szukam w google brak info w języku polskim........szukam dobrego/uniwersalnego sprzętu ............ale także łatwego" w osłuchaniu"
Napisano
Poprzednie Nokty tez mialy byc super I byly .......na youtube , popytaj na forum moze znajdziesz osoby mieszkajace w twojej okolicy majace interesujace Ciebie modele .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie