Handrich Napisano 22 Kwiecień 2015 Napisano 22 Kwiecień 2015 na słuchawkach ws4 wszystkiego nie poustawia...brak menu ekspert..
Thomson. Napisano 22 Kwiecień 2015 Napisano 22 Kwiecień 2015 Panowie jak Deus sprawdzi się w lesie na żelastwo? Hełm z metra wyciągnie?
Klucznik Napisano 27 Kwiecień 2015 Napisano 27 Kwiecień 2015 Walizeczke stalowa 25x30 z 120 cm na dyskryminacji( Relict) w jurajskim piasku bez problemow.
Thomson. Napisano 28 Kwiecień 2015 Napisano 28 Kwiecień 2015 Jeszcze mam pytanie czy na pracy statycznej działa dyskryminacja wielkosciowa?
Klucznik Napisano 1 Maj 2015 Napisano 1 Maj 2015 co do helmu w pelni sie zgadzam,wezmie go jeszcze CZ7.K. z K
Taktyk Napisano 2 Maj 2015 Napisano 2 Maj 2015 Paul jakie tryby pracy, jaka czułość, jaki poziom threshold, sonda, etc. prosimy o konkrety a nie tylko o komunał ;)T.
paul Napisano 2 Maj 2015 Napisano 2 Maj 2015 Witam.Być może słowo est" nie jest w tym przypadku zbyt uzasadnione. Fachowcy potrzebują zapewne stałych,powtarzalnych ustawień do tego celu. Tymczasem zdarzyło się, że podczas spotkania kilku znajomych na pewnym ugorku, powstał pomysł aby porównać możliwości naszych wykrywaczy. Polegać miało to na wykryciu ( lub nie) zakopanych wcześniej przedmiotów z jakiejś ekstremalnej głębokości, z którą się wcześniej spotkaliśmy. Nie uzgadnialiśmy żadnych trybów pracy, czułości, sygnałów wiodących itp., po prostu - w każdy możliwy sposób, konkretnym wykrywaczem namierzyć cel i to wszystko.Dlatego nie wiem, jakiego trybu pracy używał kolega z W6000.W każdym razie, sygnalizacja była słyszalna dla wszystkich. Mój Tejon nie zareagował w żadnej konfiguracji ( nadmieniam że używam go 8 lat i mam na rozkładzie"- ogacza" z głębokości większej niż saperka Fiskars). Zdaję sobie sprawę że takie próby" nie są zbyt miarodajne - z drugiej strony - kol.Thomson zadał konkretne pytanie dotyczące Deusa i hełmu na 1m - a takie próby robiliśmy, dlatego pozwoliłem sobie na opis jak to wyglądało.Tak czy inaczej Deus - ( choć go nie mam) za swoje cechy, zasługuje moim zdaniem na duży szacunek.Pozdrawiam.
Taktyk Napisano 3 Maj 2015 Napisano 3 Maj 2015 Bez takich szczegółowych informacji test jest niewiarygodny. MXT spokojnie z takiej odległości hełm weźmie.T.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.