Skocz do zawartości

xp deus bez panela

dziarson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Paul jakie tryby pracy, jaka czułość, jaki poziom threshold, sonda, etc. prosimy o konkrety a nie tylko o komunał ;)

T.
Napisano
Witam.
Być może słowo est" nie jest w tym przypadku zbyt uzasadnione.
Fachowcy potrzebują zapewne stałych,powtarzalnych ustawień do tego celu.
Tymczasem zdarzyło się, że podczas spotkania kilku znajomych na pewnym ugorku, powstał pomysł aby porównać możliwości naszych wykrywaczy. Polegać miało to na wykryciu ( lub nie) zakopanych wcześniej przedmiotów z jakiejś ekstremalnej głębokości, z którą się wcześniej spotkaliśmy.
Nie uzgadnialiśmy żadnych trybów pracy, czułości, sygnałów wiodących itp., po prostu - w każdy możliwy sposób, konkretnym wykrywaczem namierzyć cel i to wszystko.
Dlatego nie wiem, jakiego trybu pracy używał kolega z W6000.
W każdym razie, sygnalizacja była słyszalna dla wszystkich. Mój Tejon nie zareagował w żadnej konfiguracji ( nadmieniam że używam go 8 lat i mam na rozkładzie"- ogacza" z głębokości większej niż saperka Fiskars). Zdaję sobie sprawę że takie próby" nie są zbyt miarodajne - z drugiej strony - kol.Thomson zadał konkretne pytanie dotyczące Deusa i hełmu na 1m - a takie próby robiliśmy, dlatego pozwoliłem sobie na opis jak to wyglądało.
Tak czy inaczej Deus - ( choć go nie mam) za swoje cechy, zasługuje moim zdaniem na duży szacunek.
Pozdrawiam.
Napisano
Bez takich szczegółowych informacji test jest niewiarygodny. MXT spokojnie z takiej odległości hełm weźmie.

T.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie