romanrp Napisano 31 Maj 2014 Autor Napisano 31 Maj 2014 zastanawiam sie nad nastepnym wykrywaczem po 350 na monetki chodzi mi o zasieg i regulacie glosnika moze byc uzywany tylko jaki czy rutus argo bedzie dobry albo cos innego
Kriczer Napisano 31 Maj 2014 Napisano 31 Maj 2014 dużo jest tematów na forum tego typu, druga sprawa jaki budżet ?
romanrp Napisano 31 Maj 2014 Autor Napisano 31 Maj 2014 mysle tez o delcie 4000 z cewka 13 dd nowa kosztuje 1600 zl i mysle o czyms do tej kwoty
bellial Napisano 8 Czerwiec 2014 Napisano 8 Czerwiec 2014 Rutus bedzie na 100% ciezki I o takich wyjsciach jak z EA , ze latsz 6h nonstop machajac to zapomnij bo po godzinie bedzie ci leciec reka chyba ze wychodzisz na godzinke to ok . W tej cenie pewnie znajdziesz jakas fajna.uzywke
romanrp Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Napisano 8 Czerwiec 2014 zakupilem wlasnie ze wzgledow finansowych salamandre zobaczymy jak sie bedzie spisywala ale na jesien moze znajde jaka uzywke w dobrej cenie typowo na kolorki w wieksza czestotliwoscia moze tesoro albo jakis inny sprzet zobaczymy
Kriczer Napisano 8 Czerwiec 2014 Napisano 8 Czerwiec 2014 Rutus bedzie na 100% ciezki I o takich wyjsciach jak z EA , ze latsz 6h nonstop machajac tozapomnij bo po godzinie bedzie ci leciec reka chyba ze wychodzisz na godzinke to ok . W tej cenie pewnie znajdziesz jakas fajna.uzywke"Rutus jest ciężki ale bez przesady, te 6h można spokojnie przechodzić w terenie a nawet dłużej. Chyba że użytkownik 1,60m i 45kg żywej wagi to już nie wina sprzętu :)
danziger65 Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Rutus za ciężki,Panowie to chyba jakiś dowcip mężczyzna,który nie może pomachać czymś co waży ok.1,6kg przez kilka godzin to nie chłop tylko dziecko i chyba nie dożywione.Nasi przodkowie machali obu ręcznym,dwu siecznym mieczem przez nie jedną całą bitwę i nie narzekali,chyba zniewieściało nam społeczeństwo.
bellial Napisano 15 Czerwiec 2014 Napisano 15 Czerwiec 2014 No to typowego monetkowca kupiles widac od razu ze profi 100% . Jedno jest pewne ...... zasieg wiekszy , udanych poszukiwan :)
romanrp Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Napisano 15 Czerwiec 2014 jak na razie to dosc dobra jest ta salamandra przeszlem teren na ktorym bylem wczesniej z garetem 350 no jestem zadowolony
romanrp Napisano 25 Czerwiec 2014 Autor Napisano 25 Czerwiec 2014 mam pytanie ktory sprzet do 2500 tys ma lepszy zasieg o euro ace 350 chodzi mi glownie o zasieg na cienkie sreberka monety obraczki ogolnie o kolorowa drobnice i zeby zasieg byl zauwazalny chociaz o 5 cm i wiecej mysle nad jakims z cewka dd i wyzsza czestotliwoscia co proponujecie
piotr01051989 Napisano 25 Czerwiec 2014 Napisano 25 Czerwiec 2014 Zamiast zmiany sprzętu pomyśl o nowej cewce. Ja sprzedałem starą DD z mojego Euro, dołożyłem parę złoty i zakupiłem Nel Tornado. Odczuwam różnicę w głębokości. W powietrzu jest przyrost o około 4/5 cm w zależności od monetki. Można troszkę szybciej szukać, ręka po 3 wypadach się przyzwyczaiła do innej cewki.
bellial Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 Widze ze popelnilem straszny blad ..... napisalem zle o rutusie I juz mi sie dostalo , co do wygladu moze sie kiedys spotkamy chetnie poslucham jaki to jestem niski I malo waze :) . Wracajac do tematu jesli ktos nie wie o czym mowie to polecam pobiegac z tym lecisienkim rutusem a obok ktos z np. Tesoro wnioski po paru godzinach bezcenne........ps. EA tez nie jest dobrze wywazony I sciaga do przodu , na nel tornado chodzilem 3 misiace bardzo dobra cewka na malo zasmiecony teren ( cewka sporo wazy )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.