Skocz do zawartości

euro ace 350 i co dalej

romanrp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zastanawiam sie nad nastepnym wykrywaczem po 350 na monetki chodzi mi o zasieg i regulacie glosnika moze byc uzywany tylko jaki czy rutus argo bedzie dobry albo cos innego
Napisano
Rutus bedzie na 100% ciezki I o takich wyjsciach jak z EA , ze latsz 6h nonstop machajac to

zapomnij bo po godzinie bedzie ci leciec reka chyba ze wychodzisz na godzinke to ok . W tej cenie pewnie znajdziesz jakas fajna.uzywke
Napisano
zakupilem wlasnie ze wzgledow finansowych salamandre zobaczymy jak sie bedzie spisywala ale na jesien moze znajde jaka uzywke w dobrej cenie typowo na kolorki w wieksza czestotliwoscia moze tesoro albo jakis inny sprzet zobaczymy
Napisano
Rutus bedzie na 100% ciezki I o takich wyjsciach jak z EA , ze latsz 6h nonstop machajac to

zapomnij bo po godzinie bedzie ci leciec reka chyba ze wychodzisz na godzinke to ok . W tej cenie pewnie znajdziesz jakas fajna.uzywke"

Rutus jest ciężki ale bez przesady, te 6h można spokojnie przechodzić w terenie a nawet dłużej. Chyba że użytkownik 1,60m i 45kg żywej wagi to już nie wina sprzętu :)
Napisano
Rutus za ciężki,Panowie to chyba jakiś dowcip mężczyzna,który nie może pomachać czymś co waży ok.1,6kg przez kilka godzin to nie chłop tylko dziecko i chyba nie dożywione.Nasi przodkowie machali obu ręcznym,dwu siecznym mieczem przez nie jedną całą bitwę i nie narzekali,chyba zniewieściało nam społeczeństwo.
  • 2 weeks later...
Napisano
mam pytanie ktory sprzet do 2500 tys ma lepszy zasieg o euro ace 350 chodzi mi glownie o zasieg na cienkie sreberka monety obraczki ogolnie o kolorowa drobnice i zeby zasieg byl zauwazalny chociaz o 5 cm i wiecej mysle nad jakims z cewka dd i wyzsza czestotliwoscia co proponujecie
Napisano
Zamiast zmiany sprzętu pomyśl o nowej cewce. Ja sprzedałem starą DD z mojego Euro, dołożyłem parę złoty i zakupiłem Nel Tornado. Odczuwam różnicę w głębokości. W powietrzu jest przyrost o około 4/5 cm w zależności od monetki. Można troszkę szybciej szukać, ręka po 3 wypadach się przyzwyczaiła do innej cewki.
Napisano
Widze ze popelnilem straszny blad ..... napisalem zle o rutusie I juz mi sie dostalo , co do wygladu moze sie kiedys spotkamy chetnie poslucham jaki to jestem niski I malo waze :) . Wracajac do tematu jesli ktos nie wie o czym mowie to polecam pobiegac z tym lecisienkim rutusem a obok ktos z np. Tesoro wnioski po paru godzinach bezcenne........
ps. EA tez nie jest dobrze wywazony I sciaga do przodu , na nel tornado chodzilem 3 misiace bardzo dobra cewka na malo zasmiecony teren ( cewka sporo wazy )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie