Zygfryd89 Napisano 27 Maj 2014 Autor Share Napisano 27 Maj 2014 Nadchodzi nowa gra. Wątek wojenny. Z tego co widzę wcielamy się w partyzantów na całym świecie. Na głównej stronie gry jest też trailer z Powstania Warszawskiego. Zapowiada się ciekawy tytuł :) link: http://enemyfront.com/W zakładce Media" jest Warsaw Uprising trailer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Gra została stworzona przez polskie studio City Interactive.Wiadome,że gra jest w miarę dobra. City Interactive, jeśli chodzi o gry wojenne jest bardzo dobrą firmą. Świadczy o tym seria Rajd Na Berlin i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 29 Październik 2016 Share Napisano 29 Październik 2016 Jakiś czas temu kupiłem tą gre w biedronce na PS3, ale dopiero teraz zacząłem w nią sobie pogrywać. Całkiem przyjemna i wciągająca gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek870 Napisano 17 Luty 2017 Share Napisano 17 Luty 2017 A ja gram wnia dalem 10zl.w auchan!!za te pieniadze to gierka nawet na wysokim poziomie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.