Zygfryd89 Napisano 27 Maj 2014 Autor Napisano 27 Maj 2014 Nadchodzi nowa gra. Wątek wojenny. Z tego co widzę wcielamy się w partyzantów na całym świecie. Na głównej stronie gry jest też trailer z Powstania Warszawskiego. Zapowiada się ciekawy tytuł :) link: http://enemyfront.com/W zakładce Media" jest Warsaw Uprising trailer"
Blaszczu Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Gra została stworzona przez polskie studio City Interactive.Wiadome,że gra jest w miarę dobra. City Interactive, jeśli chodzi o gry wojenne jest bardzo dobrą firmą. Świadczy o tym seria Rajd Na Berlin i inne.
MilKam88 Napisano 29 Październik 2016 Napisano 29 Październik 2016 Jakiś czas temu kupiłem tą gre w biedronce na PS3, ale dopiero teraz zacząłem w nią sobie pogrywać. Całkiem przyjemna i wciągająca gierka.
radek870 Napisano 17 Luty 2017 Napisano 17 Luty 2017 A ja gram wnia dalem 10zl.w auchan!!za te pieniadze to gierka nawet na wysokim poziomie!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.