pir77 Napisano 25 Maj 2014 Share Napisano 25 Maj 2014 Znalazłem guzik i nie mogę zidentyfikować herbu barona aby określić czy jest to guzik pruski czy francuski. Rewers kompletnie zardzewiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pir77 Napisano 25 Maj 2014 Autor Share Napisano 25 Maj 2014 Oto rewers tego guziczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pir77 Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2014 Guzik Liberyjny - tylko co to za herb??? Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZetZet Napisano 9 Lipiec 2014 Share Napisano 9 Lipiec 2014 Przypuszczam że jest to guzik galanteryjny od damskiego płaszcza, pochodzący z 1 połowy XX wieku. Nawiązuje do guzików liberyjnych. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pir77 Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2014 Ale czyj to herb? W pobliżu jest klasztor cysterski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.