bassista Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 Panowie, kolega wykopał to w robocie i poprosił mnie o pomoc w identyfikacji. Przedmiot wygląda jak klamra żelazna ale przetyczka jest inaczej wygięta na końcu niż zawsze. Średnica kółka ok 8cm.
bassista Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 chyba nie. Trzpien nie jest tu jednakowy na calej dlugosci ale zwezajacy sie ku koncowi. na koncu masz jakby haczyk ale zagiety rownolegle co kolko
bassista Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 ahahaha, juz wiem ;)polowa wezidla od konskiej uprzezyhttps://www.google.com/search?q=w%C4%99dzid%C5%82o&client=ms-opera-mobile&channel=new&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Pjl2U7ASssDsBo_bgLgC&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=980&bih=350
bassista Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 Panowie, kolega wykopał to w robocie i poprosił mnie o pomoc w identyfikacji. Przedmiot wygląda jak klamra żelazna ale przetyczka jest inaczej wygięta na końcu niż zawsze. Średnica kółka ok 8cm.
bassista Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 Na razie innych zdjęć nie mam. Nie wiem, czy słusznie, ale zalatuje mi czasami wcześniejszymi niż średniowiecze...
Pytanie
bassista
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.