Skocz do zawartości

przesiadka z argo v3

dziarson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich mam problem z wyborem wykrywki, szukam czegoś uniwersalnego o dobrym zasięgu na militarkę ale monetkami nie pogardzę budżet ok. 3000 dodam ze z argo byłem zadowolony ale z czasem czuję niedosyt zasięgu co polecacie?
Napisano
Myślę nad white's mxt tracker. Albo nad xp gold maxx power dla czego te dwa? Jest możliwość dokupienia cewek i mam za domem 2 ładne plaże gdzie w sezonie są tłumy ludzi,gdzie mogę poszperać za drobnicą a z kolei militarke tez lubię zbierać proszę o wyrozumiałość i wypowiedzi posiadaczy wyżej wymienionych sprzętów.
Napisano
Albo po prostu za długo w stajni rutusa, może koledzy polecą coś podobnego w rozsądnej cenie ewentualnie na militarke mam osobny wykrywacz.zwykły PI z większą sondą.
Napisano
jaki jest sens szukać sprzętu uniwersalnego posiadając argo które raczej nie ma odpowiednika swojego biorąc pod uwagę jego uniwersalność i osiągi ? Głębsza na militarke to rama, skoro posiadasz pi z dużą cewką to może rozejrzyj się za typowo drobnicowym sprzętem.
Napisano
Argo juz nie mam PI został a co myślicie o tych dwóch co wymieniłem wcześniej kanarków nie biorę pod uwagę. Który lepszy pod względem zasięgów stabilności itp

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie