dziarson Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Witam wszystkich mam problem z wyborem wykrywki, szukam czegoś uniwersalnego o dobrym zasięgu na militarkę ale monetkami nie pogardzę budżet ok. 3000 dodam ze z argo byłem zadowolony ale z czasem czuję niedosyt zasięgu co polecacie?
dziarson Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Myślę nad white's mxt tracker. Albo nad xp gold maxx power dla czego te dwa? Jest możliwość dokupienia cewek i mam za domem 2 ładne plaże gdzie w sezonie są tłumy ludzi,gdzie mogę poszperać za drobnicą a z kolei militarke tez lubię zbierać proszę o wyrozumiałość i wypowiedzi posiadaczy wyżej wymienionych sprzętów.
dziarson Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Albo po prostu za długo w stajni rutusa, może koledzy polecą coś podobnego w rozsądnej cenie ewentualnie na militarke mam osobny wykrywacz.zwykły PI z większą sondą.
Kriczer Napisano 13 Maj 2014 Napisano 13 Maj 2014 jaki jest sens szukać sprzętu uniwersalnego posiadając argo które raczej nie ma odpowiednika swojego biorąc pod uwagę jego uniwersalność i osiągi ? Głębsza na militarke to rama, skoro posiadasz pi z dużą cewką to może rozejrzyj się za typowo drobnicowym sprzętem.
dziarson Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Argo juz nie mam PI został a co myślicie o tych dwóch co wymieniłem wcześniej kanarków nie biorę pod uwagę. Który lepszy pod względem zasięgów stabilności itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.