Nepfalin Napisano 10 Maj 2014 Autor Napisano 10 Maj 2014 Witam szanowne Grono. Może ktoś sie spotkał z takim orzełkiem austro-węgierskim i ma pomysł przy czym był noszony, wymiary to 34/34 mm . wiem brakuje korony, ale nie było w okolicy. będe wdzięczny za informacje, zdjęcia mile widziane. Pozdrawiam
Nepfalin Napisano 11 Maj 2014 Autor Napisano 11 Maj 2014 Dzięki Tomek czyli chyba coś w kierunku urzędniczym będzie.
Nepfalin Napisano 10 Maj 2014 Autor Napisano 10 Maj 2014 Witam szanowne Grono. Może ktoś sie spotkał z takim orzełkiem austro-węgierskim i ma pomysł przy czym był noszony, wymiary to 34/34 mm . wiem brakuje korony, ale nie było w okolicy. będe wdzięczny za informacje, zdjęcia mile widziane. Pozdrawiam
Pytanie
Nepfalin
Witam szanowne Grono. Może ktoś sie spotkał z takim orzełkiem austro-węgierskim i ma pomysł przy czym był noszony, wymiary to 34/34 mm . wiem brakuje korony, ale nie było w okolicy. będe wdzięczny za informacje, zdjęcia mile widziane. Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.