Sturmgeschutz Napisano 4 Maj 2014 Autor Napisano 4 Maj 2014 Witam część pochodzi prawdopodobnie z demontażu czołgu PzIV,mnie osobiście interesuje jeśli faktycznie jest z tego pojazdu to gdzie to było montowane i za co odpowiadało.Pozdrawiam
Sturmgeschutz Napisano 9 Maj 2014 Autor Napisano 9 Maj 2014 Dziękuję bardzo za rozszyfrowanie czym jest ten tajemniczy przedmiot to tak wygląda jak by on był za tym wielkim kołem pasowym.Pozdrawiam
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Tu ci ona , pod górnym kołem pasków klinowych.
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Maj 2014 Napisano 9 Maj 2014 Tak wyglądał wykopek który działa teraz w sztugu
Sturmgeschutz Napisano 15 Maj 2014 Autor Napisano 15 Maj 2014 Dobrze ,że się dało ten element użyć po oczyszczeniu ,jest to w zasadzie drobny detal w porównaniu do kompletnej dwunastki :-)Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.
Pytanie
Sturmgeschutz
Witam część pochodzi prawdopodobnie z demontażu czołgu PzIV,mnie osobiście interesuje jeśli faktycznie jest z tego pojazdu to gdzie to było montowane i za co odpowiadało.Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.