PAWEL*STRC Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Witam, kupiłem ostatnio taki sygnet i mam pytanie z jakich lat on moze pochodzic, nie dysponuje aparatem ale wrzuce zdjecie z neta jak wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 ten sygnet z zolnierzem w helmie i po lewej napis Andenken An a z drugiej Die Westfront Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numi5 Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Jeżeli taki http://www.hakes.com/product_images/14/97099/001_big.jpg , a na dodatek oryginał - to z lat 1940 - 45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 skad ta pewnosc? na tej stronce napisane WWI German wiec wychodzi na to ze I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Maj 2014 Share Napisano 10 Maj 2014 Wg. mnie lata 20-30-te na pamiatkę Wojny Światowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.