krzys26 Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2014 witam serdecznie trafiłem ostatnio taki oto guzik z orłem w koronie wykonany z aluminium 20 mm szeroki uszko odlewane proszę o pomoc w id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys26 Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys26 Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2014 czy nikt nie wie jaki to guzik lub jakąś podpowiedz, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitermaster Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Na buttonarium poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Współczesny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys26 Napisano 1 Maj 2014 Autor Share Napisano 1 Maj 2014 szukałem buttonarium i innych stronkach i pytałem ludzi ale nikt takiego guzika nie widział, wygląda na współczesny ale od czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 No nie taki on współczesny http://odkrywca.pl/polski-pozlacany-guzik,723983.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 To nie jest aluminium, to Znal. Guzik współczesny (nie jest starszy niż II połowa XX w.), pasmanteryjny z orłem tyrolskim. Wykonany techniką odlewu ciśnieniowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.