konrad0606 Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Napisano 18 Kwiecień 2014 Witam,uchwyty jak w niemieckich skrzynkach, choć jakoś dziwnie tylko z jednej strony. Bardziej to wygląda jak szuflada, czyżby twórczość powojenna? Wymiary 83 cm x 52 cmZ góry dziękuję za sugestie!!Pozdrawiam Konrad
konrad0606 Napisano 22 Kwiecień 2014 Autor Napisano 22 Kwiecień 2014 Niestety nie mam tego pod ręką i nie mogę póki co zrobić dokładniejszych zdjęć i pomiarów.W miejscowości gdzie to znalazłem były niemieckie warsztaty remontowe.Ma ktoś może jakieś informację na temat wyposażenia niemieckich warsztatów?
Rysiu_Hipokryta Napisano 18 Kwiecień 2014 Napisano 18 Kwiecień 2014 Możesz podać jej wysokość ? na dwóch krawędziach wydaje się że jest stała, mógłbyś zrobić lepsze zdjęcie tych dwóch otworków widocznych po prawej stronie na pierwszej focie tuż pod wysuniętą miarą z obu stron skrzyni ?Na trzeciej focie po lewej stronie skrzyni z boku to doczepiony kawałek drewna ? dasz radę zrobić dokładniejszą tego fote ? Uchwyty faktycznie w nietypowym miejscu jak na parę ale na szufladę mi to nie wygląda.
Pytanie
konrad0606
Witam,
uchwyty jak w niemieckich skrzynkach, choć jakoś dziwnie tylko z jednej strony. Bardziej to wygląda jak szuflada, czyżby twórczość powojenna?
Wymiary 83 cm x 52 cm
Z góry dziękuję za sugestie!!
Pozdrawiam
Konrad
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.