fuks_ag Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Napisano 18 Kwiecień 2014 A więc jak wspominałem w wątku o eurteku pro,kupiłem i sprawdziłem jak działa Teknetics Eurotek z cewką 8 CC. Ergonomia wzorowa, lekki, wyświetlacz mniejszy niż w alfie 2000 ale czytelny, prosty w obsłudze: można ustawić czułość i dyskryminację od którego progu zaczyna wykrywać. ID cyfrowe ale trzeba się nauczyć lub nosić ze sobą ściągawkę co jest co-brak wyświetlania rodzaju znalezionego materiału. NIe ma żadnych programów i regulacji siły dźwięku ( można przykleić paski tasmy izolacyjnej w miejsce głośnika na obudowie aby przytłumić gadanie wykrywacza). Wyświetla stan bateriii głębokość zalegającego przedmiotu w trzech kwadratach oraz ID znalezionego przedmioru. Pomimo braku pinpointera namierzanie krzyżowe nie stanowi problemu przy ustalaniu celu.Nie zauważyłem tandetnego wykonani wykrywacz ( porównuję do alfy i delty ) umiejscowienie cewki w stosunku do puszki elektroniki w linii, nie zauważyłem efektu skoszenia czy źle nawierconych otworów montażowych stelaża.Nie wariował mi podczas pracy, nie wzbudzał się bardziej niż inne wykrywacze w tych samych sprawdzonych przeze mnie warunkachProstszego wykrywacza z cyfrową identyfikacją jeszcze nie miałem. Jest równorzędnym konkurentem w stosunku do garretta Ace150
Lukaszii99 Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 Jutro właśnie go zamawiam. Myślę że jednak lepszy wybór od ace150.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.