Skocz do zawartości

Teknetics Eurotek 8

fuks_ag

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A więc jak wspominałem w wątku o eurteku pro,kupiłem i sprawdziłem jak działa Teknetics Eurotek z cewką 8 CC. Ergonomia wzorowa, lekki, wyświetlacz mniejszy niż w alfie 2000 ale czytelny, prosty w obsłudze: można ustawić czułość i dyskryminację od którego progu zaczyna wykrywać. ID cyfrowe ale trzeba się nauczyć lub nosić ze sobą ściągawkę co jest co-brak wyświetlania rodzaju znalezionego materiału. NIe ma żadnych programów i regulacji siły dźwięku ( można przykleić paski tasmy izolacyjnej w miejsce głośnika na obudowie aby przytłumić gadanie wykrywacza). Wyświetla stan bateriii głębokość zalegającego przedmiotu w trzech kwadratach oraz ID znalezionego przedmioru.
Pomimo braku pinpointera namierzanie krzyżowe nie stanowi problemu przy ustalaniu celu.
Nie zauważyłem tandetnego wykonani wykrywacz ( porównuję do alfy i delty ) umiejscowienie cewki w stosunku do puszki elektroniki w linii, nie zauważyłem efektu skoszenia czy źle nawierconych otworów montażowych stelaża.
Nie wariował mi podczas pracy, nie wzbudzał się bardziej niż inne wykrywacze w tych samych sprawdzonych przeze mnie warunkach
Prostszego wykrywacza z cyfrową identyfikacją jeszcze nie miałem.
Jest równorzędnym konkurentem w stosunku do garretta Ace150
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie