Daffim Napisano 12 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2014 CześćCzy są na forum jacyś ludzie z okolic Chojnowa, chętni na wspólny wypad.Jeżeli tak proszę o info na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Odnowie temat.Na forum nikt nie chce się ujawnić.W takim razie jestem ciekaw kto wykopał te wszystkie dołki w lasach wokoło Chojnowa.Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Zapewne lisy;) chłopaków w chojnowie jest sporo polatasz spotkasz kogoś zapoznasz i już a tak ludzie nie ufni czasy takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 17 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Wiem, że czasy nie są najlepsze, ale to nie znaczy, że trzeba się zaraz konspirować. :)Szkoda, że nikt się nie chce odezwać.No cóż może się jednak ktoś znajdzie. Poczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Cześć.Sam znam kilku ale czy są na forum to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Zapytaj w muzeum.Chojnowskie, to jedyne w całej Polsce, gdzie istnieje rzeczywista współpraca z poszukiwaczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.