Krychu_Szprotawa Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Witam kolegów z forum! Trafiłem ostatnio ciekawy guzik cynowy.Proszę szanownych forumowiczów o pomoc w jego identyfikacji, gdyż sam jedynie mam domysły, że to może być to guzik pułkowy (cyfra 6 sugeruje numer pułku), a korona (7 pałek) sugeruje barona...Szukałem informacji w internecie lecz nie znalazłem nic konkretnego. Będę wdzięczny za id przedmiotu.Pozdr. Krychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 To jest żelazna korona królestwa Włoch. Ten motyw był używany na guzikach należących do jednostek włoskich w armii cesarza Napoleona I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Dzięki osyjan za pomoc.Pozdr. Krychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Ok, gratuluje znajdka, to ciekawy guziczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.