orm26 Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 Prosze kogoś kto orientuje się w klimatach niemieckich czy jest to tablica z jakiegoś szpitala niemieckiego? widać adlera nad nim był jakiś napis, boki tablicy wyłożone były szkłem z ty;lu są uchwyty mocujące, widać też czerwony krzyż
orm26 Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 Prosze kogoś kto orientuje się w klimatach niemieckich czy jest to tablica z jakiegoś szpitala niemieckiego? widać adlera nad nim był jakiś napis, boki tablicy wyłożone były szkłem z ty;lu są uchwyty mocujące, widać też czerwony krzyż
Wikos Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowo-Socjalistyczny_Korpus_Motorowy
Pytanie
orm26
Prosze kogoś kto orientuje się w klimatach niemieckich czy jest to tablica z jakiegoś szpitala niemieckiego? widać adlera nad nim był jakiś napis, boki tablicy wyłożone były szkłem z ty;lu są uchwyty mocujące, widać też czerwony krzyż
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.