fuks_ag Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Pokrętne tłumaczenia, dlaczego trzeba wpisywać cuda-wiankihttp://www.dobreprogramy.pl/Aero2-wyjasnia-swoje-stanowisko-w-sprawie-wprowadzenia-testu-reCAPTCHA-do-BDI,News,53457.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Może wystarczy wykupić normalną usługę? W tablecie mam kartę Orange i limit 50 GB na miesiąc i darmowe nocki. A to wszystko za 18.90. Drogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 a w Aero za 0zł mc bez limitu danych to źle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 i pomijam że ta usługa działa z twoich i moich pieniędzy( po to nasze państwo dało kasę na utrzymanie sieci) to łachy nie robia ale utrudniają bo LTE kiepsko się sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Z tą prędkością co oferują to dziękuje. Jeszcze stać mnie na równowartość paczki fajek :DW gps mam automapę, internet przez router w domu z kablówki, a w miesiąc i tak nie wykorzystam tych 50GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 A poza tym do 2016 za free potem abo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Do koca 2016ego. a 560kb to wcale nie najgorzej filmu nie obejrzysz ale odkrywcę przejrzysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 tru tru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgadza się też mam to ustrojstwo i jak ktoś nie siedzi na tubie i nie ściąga torrentów to może być.Wpisanie kapcia" nie jest dla mnie utrudnieniem tylko po cholerę ten reset??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.