MarekDys Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Witam po raz pierwszy na forum , Czy ktorys z kolegow pomoze i cos opowie o tym guziku ?od 2 miesiecy mam ACE 150, i z monetkami to sobie jakos radze z identyfikacją , ale ten guzik to mój pierwszy trochę przeszukałem internet ale niestety nic nie wyjasnilem . Wielkie dzieki za pomoc.MarekDys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Szukaj na forum - pruski rangowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=718 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Super, dzieki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.