Cynek2 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Napisano 6 Kwiecień 2014 Witam Wszystkich ,czy ta apteczka jest cywilna czy wojskowa ? Mógłby mi ktoś powiedzieć coś o niej ? Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
maciej23mj Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 A tu masz (obiecaną wcześniej) moją, bez uchwytów.
maciej23mj Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Wnętrze mojej skrzynki:) Chcesz wymiary??
maciej23mj Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 Pospolita niemiecka apteczka cywilna z lat 30-40. Były one w opcji z uchwytami po bokach lub bez. Ja posiadam podobną, lecz bez uchwytów. Zdjęcie podeślę później:) Niemiaszki także używały ją jako podręczny, opatrunkowy zestaw samochodowy.
maciej23mj Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 Ta jest z uchywatmi, identyczna jak Twoja. Po południu podeślę fotkę swojej:) Pozdrawiam
Pytanie
Cynek2
Witam Wszystkich ,czy ta apteczka jest cywilna czy wojskowa ? Mógłby mi ktoś powiedzieć coś o niej ?
Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.