zip139a Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam Panowie szukam wykrywacza na drobnice na monetki:-)Mam obecnie rutusa Argo V3 ale chcem się przesiąść na jakiegoś typowego drobnicowca i dlatego pytam się co wiecie o tym modelu fisherka jakie ma zasięgi??Jak radzi sobie w terenie zaśmieconym??Bo nigdzie na Polskich forach nie mogę znaleść o nim informacji.Dziękuję bardzo
M40 Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Wykrywacz prosty w obsłudze (wystarczy opanować ręczne strojenie do gruntu). Dobra wykrywka na przeszukane, zaśmiecone miejsca, z bardzo dobrą identyfikacją. Przerabiałem obie cewki: 10,5 oraz 8 cali. Raczej polecałbym mniejszą 8-mkę: niewiele zyskuje się na zasięgu, a zdecydowanie lepiej sprawuje się na polu.Jedna wada: sprzęt ma dużą wagę.Raczej się nie zawiedziesz, ja po paru latach i innych sprzętach wróciłem do CZ.O wykrywaczu jest sporo na amerykańskich forach, ze dwa wątki były też na tym forum. Trochę ciekawszego info znajdziesz na temat serii CZ na forum i w artykułach Proscana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.