dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 WitamTrafił mi się komplet 6 dużych i 6 małych guzików z metalu nie magnetycznego Polskich Orłów w koronie.Brak jest jakich kolwiek widocznych oznaczeń, (może pod blaszką).Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu czy to oryginał między wojenny czy też powojenna produkcja dla Wojska i Oddziałów Paramilitarnych.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 Przypominają mi guziki wz. 28 ale te blaszki z tyłu są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Prawdopodobnie wojenna lub powojenna produkcja dla Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie (zostały zdemobilizowane w 1947 r.). Szkoda że nie są sygnowane przez producenta - wtedy wszystko byłoby jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Cieszy mnie bardzo taka możliwość iż mogą to być PSZ.Trzeba teraz trafić jakąś bluzę od Bateldresu i będzie ładny wojenny komplet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.