Paweles1984 Napisano 22 Marzec 2014 Autor Share Napisano 22 Marzec 2014 Witam szanownych kolegów, prosiłbym o pomoc w rozpoznaniu monetki widocznej na zdjęciach. Wyszła w okolicy gdzie często trafiają się fanty z I WŚ, akle według mnie mnie wygląda na wiele starszą. Monetka ze srebra (przynajmniej tak wygląda) Średnica w najdłuższym punkcie 10mm. Bardzo bym prosił o jakiekolwiek podpowiedzi co to może być. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 ogólnie nazywana łezka" - ale to nie moje klimaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweles1984 Napisano 22 Marzec 2014 Autor Share Napisano 22 Marzec 2014 Rewers monetki przedstawia jakby postać na koniu trzymającą coś w ręku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekboss2102 Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 Witam podobne do diengi Iwana Grożnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekboss2102 Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 Przepraszam za błędy w ortografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.