marek250 Napisano 16 Marzec 2014 Autor Share Napisano 16 Marzec 2014 witam. czym i jak podczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 16 Marzec 2014 Autor Share Napisano 16 Marzec 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 17 Marzec 2014 Share Napisano 17 Marzec 2014 Witam,ja na twoim miejscu jedynie przemył bym ją delikatnie w palcach (ciepła woda + mydło) i zostawił taką jaka jest. Jest ładna w takim stanie. Patyna nadaje jej całego uroku. Mam nadzieje, że nie zamierzasz jej czyścić na błysk?! Bo to równało by się z automatycznym zniszczeniem tej monetki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Marzec 2014 Share Napisano 17 Marzec 2014 Dokładnie. Co tu niby czyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 17 Marzec 2014 Autor Share Napisano 17 Marzec 2014 nie.. nie zamierzam jej szorować, właśnie dlatego napisałem -podczyścić. OK. woda- mydło i zostawiam.dzięki za pomoc.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 17 Marzec 2014 Share Napisano 17 Marzec 2014 delikatnie te zabrudzenie wykałaczką miedzy literkami wyczyść wcześniej w oliwce potrzymaj kilka dni wacikiem kosmetycznym możesz przetrzeć z lekka żadnej chemii nie stosuj bo zniszczysz ok pozr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.