Kyrsons Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 Tak jak w temacie, podejrzewam że to guzik, zostały resztki srebrzenia, średnica ok. 29mm ciężko powiedzięc bo jest troche powyginany. Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZetZet Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Pomysł jest. Najpierw trzeba zrobić fotografię lub skan o dużej rozdzielczości tak, by po powiększeniu było coś widać. Korona dziewięciopałkowa ułatwia ustalenie herbu, bo ogranicza się zazwyczaj do rodzin z tytułem hrabiowskim. Warto też dowiedzieć się skąd guzik pochodzi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 ZetZet dzięki za odzew, fotografie wykonałem piekną ale forum ogranicza mnie do pomniejszenia jej do 120kb.. i co mam zrobic? Czy dacie rade wydatować go na chwile obecną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 15 Marzec 2014 Autor Share Napisano 15 Marzec 2014 Ktoś coś? Znaleziony w okolicach Sanoka, może ta informacja pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.