wittman1983 Napisano 11 Marzec 2014 Autor Napisano 11 Marzec 2014 Witam, Proszę o identyfikacje wpinki po prawej stronie. Starałem się doczyścić, ale wygląda mi to na granat z płomieniami. A jak ktoś przy okazji będzie wiedział czym jest ta druga rzecz będę również wdzięczny. :)PozdrawiamWittman1983
wittman1983 Napisano 11 Marzec 2014 Autor Napisano 11 Marzec 2014 Tylko ma 99% jest granat z którego wychodzą płomienie... Obstawiam coś Francuskiego bo kiedyś widziałem coś podobnego chyba na czapce ale głowy nie dam sobie uciąć :)
wittman1983 Napisano 11 Marzec 2014 Autor Napisano 11 Marzec 2014 Witam, Proszę o identyfikacje wpinki po prawej stronie. Starałem się doczyścić, ale wygląda mi to na granat z płomieniami. A jak ktoś przy okazji będzie wiedział czym jest ta druga rzecz będę również wdzięczny. :)PozdrawiamWittman1983
Pytanie
wittman1983
Witam,
Proszę o identyfikacje wpinki po prawej stronie. Starałem się doczyścić, ale wygląda mi to na granat z płomieniami. A jak ktoś przy okazji będzie wiedział czym jest ta druga rzecz będę również wdzięczny. :)
Pozdrawiam
Wittman1983
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.