Dorek88 Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 Witam szanowanych kolegów . Czy któryś z kolegów może wie czy to wytwór człowieka czy może naturalnie ukształtowany kamień ? Kamień został znaleziony w danii.
Dorek88 Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 Witam szanowanych kolegów . Czy któryś z kolegów może wie czy to wytwór człowieka czy może naturalnie ukształtowany kamień ? Kamień został znaleziony w danii.
Dakor! Napisano 4 Marzec 2014 Napisano 4 Marzec 2014 Z tego co wiem to kamień zawsze jest wytworem natury. Wybacz może to taka pora ale nie widzę w nim nic nadzwyczajnego.
Dorek88 Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 A ja pierwszy raz widzę taki kształt kamienia . Może za mało kamieni w życiu widziałem :)
Pytanie
Dorek88
Witam szanowanych kolegów . Czy któryś z kolegów może wie czy to wytwór człowieka czy może naturalnie ukształtowany kamień ? Kamień został znaleziony w danii.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.