mkslask Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 Witam,proszę o informację czy to pocisk, długość ok. 10-15cm? Nie zbieram militariów a dziś same dziwne rzeczy trafiałem na wiejskim polu. Na drugim zdjęciu jakiś 2cm stożek dający sygnał, czy to też coś z militarnych rzeczy?
mkslask Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 Zapomniałem dodać - na magnes nie reaguje
mkslask Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 ok, pogrzebałem, to chyba pocisk system dreyse
mkslask Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 Witam,proszę o informację czy to pocisk, długość ok. 10-15cm? Nie zbieram militariów a dziś same dziwne rzeczy trafiałem na wiejskim polu. Na drugim zdjęciu jakiś 2cm stożek dający sygnał, czy to też coś z militarnych rzeczy?
Pytanie
mkslask
Witam,
proszę o informację czy to pocisk, długość ok. 10-15cm? Nie zbieram militariów a dziś same dziwne rzeczy trafiałem na wiejskim polu.
Na drugim zdjęciu jakiś 2cm stożek dający sygnał, czy to też coś z militarnych rzeczy?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.