bikemax771 Napisano 15 Luty 2014 Autor Napisano 15 Luty 2014 Dzień dobry czy posiada ktoś w Polsce czy poszukiwaczy z forum Gravitator Recovery System firmy Electroscopes ,lub inny model bardzo proszę o kontakt w celu wymiany doświadczeńpozdrowienia bikemax771
seeker Napisano 16 Luty 2014 Napisano 16 Luty 2014 Nie wiem co to jest, ale wygląda na coś w stylu 'long range locator'. Zapomnij, że cokolwiek tym znajdziesz. Proponuję lekturę na forum Geotech. pzdr
XII Napisano 18 Luty 2014 Napisano 18 Luty 2014 Witam,Nie posiadam takowego urządzenia, ale...Chętnie bym zobaczył w realu jak to działa :)Poważnie :)
bikemax771 Napisano 24 Marzec 2014 Autor Napisano 24 Marzec 2014 Tak takie sprzęty trzeba posiadać żeby na ich temat się wypowiadać ,szukam kogoś kto ma coś takiego ,obserwuję giełdy w USA bardzo popularne lokalizatory są tej firmy dużo ich kupują na e... ,ale u nas wiadomo inny rynek
madmax78 Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 A naszej ''giełdzie'' ( alleg...) Kupują dużo chińskich MD -ków.... Rynek jest podobny. Jak widać w USA też są frajerzy :)...Tylko przynęta inna :)
Klucznik Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Tu juz pisano setki razy na temat takich wynalazków.USA-facet wyprodukuje 1000 Szt wykrywaczy i sprzeda po 3000 S.Niechby polowe ludzi mu to zwrocilo to ma połtora melona,koszt produkcji to wyniosł go 100.000 $.czysty zysk na rok to 1,4 melona $.Nic tym nie wykryjesz,nawiedzonych w USA wiecej jak u nas.K. z K.
madmax78 Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Ameryka.....kraj nieograniczonych możliwości...:)Jak sobie dobrze przypomnę, to kolega bikemax771, próbował już szukać przedmiotów podziemnych przy pomocy satelity :)Chyba coś nie wyszło...może generator promieniowania X w satelicie się uszkodził :)
bikemax771 Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 Tak mam możliwość znajomości szukanie za pomocą satelity (ale to nie na temat),ale nie skorzystałem ,wiadomo zaufanie w chodzi w grę ,na forach są przeważnie sprzedawcy sprzętu i wszystko tylko najlepsze co oni sprzedają to czego nie mają to złe ,kupujący w USA to nawiedzeni bo mają $$$ zaraz im zyski polak wyliczy a co sam potrafi? ,czemu nie napiszą ile kosztuje wykrywacz zwykły w produkcji 40-80$ ile zarabia producent ile pośrednik w Polsce ,dziwi mnie że tak szpiegują ludzi co ktoś kiedyś napisał bo ja już prawie zapomniałem o usłudze satelitą,jakby tak wszyscy tylko obliczali ile kto zarobi to jest głupie coś komuś wyliczać mnie to nie obchodzi osobiście.pozdrawiam bikemax771
akcej Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 ADE-651 to chyba ta sama magiczna technologia ponoć wykrywa na odległość materiały wybuchowe, broń, narkotyki, a nawet ludzkie zwłoki :)
madmax78 Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Nikt Cię kolego bikemax nie szpieguje. Po prostu Twoje wypowiedzi głęboko zapadają w pamięć.Szukasz kolego, różnych sposobów i urządzeń do szukania przedmiotów w gruncie, zamiast kupić jakiś wykrywacz i kompleksowo nauczyć się jego obsługi. Jeżeli dla Ciebie Traper jest lepszym sprzętem od Lorenza, to może znaczyć, że nic powyżej Trapera nie potrafisz obsługiwać....tym bardziej satelity i różdżki na baterie :)
XII Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 A ja myślę, że kolega bikemax771 jest co najmniej wysłannikiem producenta Electroscopes'a Gravitator'a Recovery'a System'a jak nie samym producentem (na Polskę?). To samo było pewnie z satelitami o których pisał ale satelity nie wypaliły bo nie miał środków na umieszczenie swojego na orbicie :D albo sam uznał, że na to być może nikt się nie nabierze bo to taki kosmicznie niemożliwy z założenia projekt...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.