Skocz do zawartości

Electroscopes Gravitator Recovery System

bikemax771

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzień dobry

czy posiada ktoś w Polsce czy poszukiwaczy z forum Gravitator Recovery System firmy Electroscopes ,lub inny model bardzo proszę o kontakt w celu wymiany doświadczeń

pozdrowienia bikemax771
Napisano
Nie wiem co to jest, ale wygląda na coś w stylu 'long range locator'. Zapomnij, że cokolwiek tym znajdziesz. Proponuję lekturę na forum Geotech.

pzdr
Napisano
Witam,
Nie posiadam takowego urządzenia, ale...
Chętnie bym zobaczył w realu jak to działa :)
Poważnie :)
  • 1 month later...
Napisano
Tak takie sprzęty trzeba posiadać żeby na ich temat się wypowiadać ,szukam kogoś kto ma coś takiego ,obserwuję giełdy w USA bardzo popularne lokalizatory są tej firmy dużo ich kupują na e... ,ale u nas wiadomo inny rynek
Napisano
A naszej ''giełdzie'' ( alleg...) Kupują dużo chińskich MD -ków....
Rynek jest podobny. Jak widać w USA też są frajerzy :)...Tylko przynęta inna :)
Napisano
Tu juz pisano setki razy na temat takich wynalazków.USA-facet wyprodukuje 1000 Szt wykrywaczy i sprzeda po 3000 S.Niechby polowe ludzi mu to zwrocilo to ma połtora melona,koszt produkcji to wyniosł go 100.000 $.czysty zysk na rok to 1,4 melona $.Nic tym nie wykryjesz,nawiedzonych w USA wiecej jak u nas.
K. z K.
Napisano
Ameryka.....kraj nieograniczonych możliwości...:)

Jak sobie dobrze przypomnę, to kolega bikemax771, próbował już szukać przedmiotów podziemnych przy pomocy satelity :)
Chyba coś nie wyszło...może generator promieniowania X w satelicie się uszkodził :)
  • 2 weeks later...
Napisano
Tak mam możliwość znajomości szukanie za pomocą satelity (ale to nie na temat),ale nie skorzystałem ,wiadomo zaufanie w chodzi w grę ,na forach są przeważnie sprzedawcy sprzętu i wszystko tylko najlepsze co oni sprzedają to czego nie mają to złe ,kupujący w USA to nawiedzeni bo mają $$$ zaraz im zyski polak wyliczy a co sam potrafi? ,czemu nie napiszą ile kosztuje wykrywacz zwykły w produkcji 40-80$ ile zarabia producent ile pośrednik w Polsce ,dziwi mnie że tak szpiegują ludzi co ktoś kiedyś napisał bo ja już prawie zapomniałem o usłudze satelitą,jakby tak wszyscy tylko obliczali ile kto zarobi to jest głupie coś komuś wyliczać mnie to nie obchodzi osobiście.

pozdrawiam

bikemax771
Napisano
ADE-651 to chyba ta sama magiczna technologia ponoć wykrywa na odległość materiały wybuchowe, broń, narkotyki, a nawet ludzkie zwłoki :)
Napisano
Nikt Cię kolego bikemax nie szpieguje. Po prostu Twoje wypowiedzi głęboko zapadają w pamięć.
Szukasz kolego, różnych sposobów i urządzeń do szukania przedmiotów w gruncie, zamiast kupić jakiś wykrywacz i kompleksowo nauczyć się jego obsługi.
Jeżeli dla Ciebie Traper jest lepszym sprzętem od Lorenza, to może znaczyć, że nic powyżej Trapera nie potrafisz obsługiwać....tym bardziej satelity i różdżki na baterie :)
Napisano
A ja myślę, że kolega bikemax771 jest co najmniej wysłannikiem producenta Electroscopes'a Gravitator'a Recovery'a System'a jak nie samym producentem (na Polskę?). To samo było pewnie z satelitami o których pisał ale satelity nie wypaliły bo nie miał środków na umieszczenie swojego na orbicie :D albo sam uznał, że na to być może nikt się nie nabierze bo to taki kosmicznie niemożliwy z założenia projekt...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie