Prałat Napisano 11 Luty 2014 Autor Napisano 11 Luty 2014 czołem,Mam dylemat nad uniwersalną sondą, która miałaby zastąpić standardową 11 FBS która mimo reaktywacji definitywnie padła, w międzyczasie używałem 12x10 detecha ale ze wględu na kiepskie wyważenie i ciężar zrezygnowałem z niej, ostatnio wpadłem na dość starą konstrukcję coilteka 12 x 8 Platypus DD,Niezbyt wiele doszukałem się o niej w internecie, ale nieliczne opinie łącznie z producentem wskazują na zbliżone parametry porównywalne z 11" fbs. Czy ktoś z was używał tej sondy? Jeśli tak to proszę o opinie.
alex_2013 Napisano 12 Luty 2014 Napisano 12 Luty 2014 swiadomie kupiłes najcięższy wykrywacz na rynku a narzekasz ze 12x10 jest cięzka i niewyważona... skoro z większym detechem chodze standardowo - 15x12 to chyba nie jest tak tragicznie jak piszesz
Prałat Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 na militaria i duże pola mam detecha 18 x 15, wiadomo tragedii z 12x10 w porównaniu z lochą którą od czasu do czasu używam, ale na szybkie wypady i ogólny użytek wolę jednak wygodniejsze ceweczki coś w podobie do 11fbs, stąd pomysł na 12x8 coilteka, poza tym częściej męczę zaśmiecone miejsca, stąd też węższa powinna dać lepszą separację sygnałów, jak ktoś nią zamiatał będę wdzięczny za cenne opinie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.