Sturmgeschutz Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Witam dziś jeszcze takie dwie maski przytargałem możecie pomóc mi w czym to śmigało .Na środku widać podpora była do jej podtrzymywania po otwarciu.
Sturmgeschutz Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Witam dziś jeszcze takie dwie maski przytargałem możecie pomóc mi w czym to śmigało .Na środku widać podpora była do jej podtrzymywania po otwarciu.
bird_dog Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 No pierwszy rzut oka Skoda 1102 potocznie zwana Tudor", ale przydaloby sie lepsze zdjecie i wymiary.pzdr
Sturmgeschutz Napisano 5 Luty 2014 Autor Napisano 5 Luty 2014 Dziękuję bardzo panowie za fachowe podejście do sprawy ,jutro sprawdzę wspomniane otwory,jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam .
Sturmgeschutz Napisano 5 Luty 2014 Autor Napisano 5 Luty 2014 Długość maski mierzona od jej wewnętrznej strony pośrodku do zatrzasku zamka to około 124cm a jej szerokość od strony szyby to 112cm
Sturmgeschutz Napisano 5 Luty 2014 Autor Napisano 5 Luty 2014 oglądałem tą Skodę 1102 i nawet ładne auto.Dziękuję za trafną identyfikację .Może koledzy jeszcze zwrócą uwagę na wymiary i nie będzie już wątpliwości ,że to ten model.Pozdrawiam
Pytanie
Sturmgeschutz
Witam dziś jeszcze takie dwie maski przytargałem możecie pomóc mi w czym to śmigało .Na środku widać podpora była do jej podtrzymywania po otwarciu.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.