bazylwolow Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Proszę o identyfikację guzika ze zdjęcia. Nie znam się na tym i przypadkowo go dostałem. Nie wiem czy jest to guzik od jakiegoś munduru czy też nic nie warta galanteria. Guzik ma 2,5 cm średnicy, a na odwrocie napis EMIL MEYER. Będę wdzięczny za informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylwolow Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Inne ujęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylwolow Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Strona 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darco.petrov Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Pruski guzik urzędniczy, 2-cześciowy.pozdrdarco Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylwolow Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Dzięki, darco. Teraz jak już wiem czego szukać znalazłem więcej informacji na ten temat. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.