TrzystaTrzy Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2014 Witam, wypadła ostatnio taka plomba, średnica to ok. 3cm. Widnieje na niej orzełek i napis FRANCE MESSE o ile dobrze odczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzystaTrzy Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2014 I druga strona ale napis na niej strasznie ciężko odczytać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 jak coś, to plomby mają swój dział do ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzystaTrzy Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2014 Sorry, nie zauważyłem że na plomby jest osobny dział, mogę prosić o przeniesienie do właściwego? Zależy mi na identyfikacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Styczeń 2014 Share Napisano 28 Styczeń 2014 Bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Witam. Odświeżę wątek dorzucając swoją w trochę lepszym stanie. Lecz pomimo tego, też mam problemy podobnie jak 303 z odczytaniem napisów na rewersie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.