dzidas Napisano 25 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2014 Witam. Poszukuję letniej kurtki (oryginał lub dobra replika)wz. 36. Niestety przeszukałem juz trochę i nie znalazłem. Prosze o podpowiedzi, gdzie mógłbym kupić lub zamówić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2014 Może chociaż ktoś podpowie z jakiego materiału ma być uszyta taka kurtka ?Ktoś zaporoponował mi len, ale nie jestem przekonany czy to odpowiedni materiał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 To słabo szukałeś....Idź i nie grzesz więcej...http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=587894#993814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 A jak się pospieszysz to może się załapiesz na świeży wypusk tkaniny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.