drakes Napisano 24 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2014 Witam,szukam kogoś z kim można by połazić z wykrywką oczywiście jak zima odpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 WitajPiszę się, dzisiaj była piękna pogoda, lasy jeszcze nie zmarzły...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 2 Luty 2014 Autor Share Napisano 2 Luty 2014 Witam,na dzień dzisiejszy nie mogę bo mam troszkę roboty ale jak się mi troszkę zwolni i o ile się zima nie zrobi to jak najbardziej się piszę.pisz na priva w sprawie spotkania, ewentualnie na maila.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Luty 2014 Share Napisano 3 Luty 2014 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=wroc%B3aw&ws=txt&id_forum=5&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.