piotrekkkk4 Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2014 Witam wyskoczyła mi ostatnio monetka niestety słabo czytelna. Tylko na jednej stronie coś widać. Szukałem w internecie informacji na jej temat ale nic nie znaszałem. Może ma ktoś jakiś pomysł ? śr ok 23mm metal brąz albo miedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkkk4 Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2014 Zrobiłem jeszcze odbitke to coś widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkkk4 Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2014 Tak jakby świątynia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Prędzej herb - w tym przypadku do góry nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Jak nie ma czegoś w necie to znaczy, że to coś nie istnieje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkkk4 Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2014 A jednak istnieje szkoda że destrukt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkkk4 Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dzięki już nie potrzebuje pomocy znalazłem po dwóch dniach poszukiwań w necie http://cafe.allegro.pl/showthread.php?961375-Greszel-dla-%C5%9Al%C4%85ska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.