Red_Star-01 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Witam,Pisze z prośbą o identyfikację butelki. Czy jest to początek XX wieku, mam nadzieję że nie PRL. DO kompletu był mały korek. Dzięki za pomoc. Średnia jakość wykonania bąbelki powietrza, delikatnie krzywa szyjka.
Red_Star-01 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Witam,Pisze z prośbą o identyfikację butelki. Czy jest to początek XX wieku, mam nadzieję że nie PRL. DO kompletu był mały korek. Dzięki za pomoc. Średnia jakość wykonania bąbelki powietrza, delikatnie krzywa szyjka.
maras2 Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Takie buteleczki wyciągam ze śmietnika z końca XIXw - pocz.XXw, więc to byłoby to.pozdro
Pytanie
Red_Star-01
Witam,
Pisze z prośbą o identyfikację butelki. Czy jest to początek XX wieku, mam nadzieję że nie PRL. DO kompletu był mały korek. Dzięki za pomoc. Średnia jakość wykonania bąbelki powietrza, delikatnie krzywa szyjka.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.