Camiusss Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 WitamMoże ktoś z Szanownych Kolegów podpowie co to ,,grot,,?Napisałem,że to grot...ale to jest jakaś blaszka wzorowana jak grot z wzorkami.Pozdrawiam Camiusss
Camiusss Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 WitamMoże ktoś z Szanownych Kolegów podpowie co to ,,grot,,?Napisałem,że to grot...ale to jest jakaś blaszka wzorowana jak grot z wzorkami.Pozdrawiam Camiusss
Camiusss Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 zd.2 To może być także coś z hełmu lub kawałek jakiejś wpinki.Pozdrawiam Camiusss
Weles Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Podobne do końcówki pasa ale brak typowych wąsów do zamocowania..może jakaś nabijka np. z sakwy lub ozdoba końskiej uprzęży..wymiary by się zdały,bo groty to różnej wielkości były ;) pozdr.
Camiusss Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 ,,Grot,, ma długość 4,5cm a szerokość w najgrubszym miejscu to 1,8cm :)Raczej to nabijka lub kawałek wpinki :)Pozdrawiam Camiusss
Pytanie
Camiusss
Witam
Może ktoś z Szanownych Kolegów podpowie co to ,,grot,,?
Napisałem,że to grot...ale to jest jakaś blaszka wzorowana jak grot z wzorkami.
Pozdrawiam Camiusss
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.