Luftwaffe25 Napisano 16 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2014 Witam! Mam wielką prośbę-oryginał czy lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 16 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2014 Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2014 Prosiłbym o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metka19 Napisano 21 Styczeń 2014 Share Napisano 21 Styczeń 2014 kilka dni temu, identyczny wyskoczył mi z ziemi :) swastyka troche w gorszym stanie, narazie jeszcze nie doczyściłem sie roku.brak tylko jest tej zaczepki do zapinki od dołu, widziałem takie krzyże i właśnie pod tą zapinka nabite są numery(u mnie ich nie widziałem) np L19 czy L17 czy u Ciebie też jest coś nabite ?nie jestem znawcą więc czy to oryginał pozotawaiam komu innemu, jednak w żelaznych krzyżach I klasy po 1945 roku był zakaz noszenia tych krzyży z widoczna swastyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 25 Styczeń 2014 Share Napisano 25 Styczeń 2014 wygląda ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 25 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2014 A ja go nie kupiłem bo myślałem,ze to lipa.Coż trudno.Dzięki za pomoc Hasag40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 26 Styczeń 2014 Share Napisano 26 Styczeń 2014 powiem ci szczerze że po dłuższym czasie oględzin tych fotek,zapięcie daje do myślenia i na 100% bym głowy nie dał że on jest dobry.tego typu zapinki właśnie częśto występują w kopiach i dlatego włączyła mi się czerwona lampka ja bym odpuścił;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwonybaron3 Napisano 26 Styczeń 2014 Share Napisano 26 Styczeń 2014 Mi sie nie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 26 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2014 Mi też się nie podobał-i dlatego go nie wziąłem.Wielkie dzięki za pomoc w id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topspin23 Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Lipa do potęgi.Kopia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mecenas12 Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 Nipa lipa i raz jeszcze lipa -nawet data odbiega od normy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.