Cowboys From Hell Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Jako że początkujący to gratuluję i oby tak dalej.Napisz coś więcej , jaka wykrywka i w jakim rejonie mieszkasz to może zintegrujesz się z jakimiś innymi kolegami na wspólne wypady.PZDR
tomek3211 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Dzięki , latam z euroace mam go od wtorku :) teraz latam w węgrowie u siostry wpadlem odpocząc na parę dni, ale mieszkam w warszawie dziś też byłem lecz niestety jakieś 30min za bardzo śnieg w oczy wiał i zrezygnowałem ale moneciak jest 1 dołek i 2 kopiejki. Pozdrawiam
tomek3211 Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Napisano 18 Styczeń 2014 a to z dziś niestety nie oczyszczone jescze czytam jak do tego się zabrac. Z tego co udało się ujżec to kopiejka 1853 z koroną a może to rubel i 1 grosz z orłem co ma 2 głowy na odwrocie ,nie stety wszystko jest bardzo trudno dostrzec . Najbardziej jestem ciekaw tej małej jest bardzo cieniutka i nie wiem czy nie złotko lub miedz napewno stara :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.