swinemunde Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 aluminiowa kopułka od jakiegoś pocisku...
Kopacz1 Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 dwa pióra resoru od jakiegoś pojazdu,trzecie jeszcze większe zostało w ziemi.Zabrakło sił i czasu.
Kopacz1 Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 Sory za tą fotke,miała być w moim poście.Fajny ołówek,ja teafiłem podobny w piątek a ty dzisiaj.pzdr.
swinemunde Napisano 3 Marzec 2014 Autor Napisano 3 Marzec 2014 poniedziałek i dziś tylko tyle wpadło...
swinemunde Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 dziś znalazłem kawałek okucia (mosiężny) do skrzyneczki którą rekonstruuję....to trochę komplikuje moje działania...szukać mosiężnych,czy montować aluminiowe...? o to jest pytanie... :(
swinemunde Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 Rositky & WiTTG.m.b.H.General VertriedOtto CorgesBerlin
swinemunde Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 plastikowa plakietka(wkładka do słodyczy?):VereinigteMarzipanfabrikenAktiengesellschaftL.C. Oetker & KonsortenHamburg
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.