adolfinio96 Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 Witam. Co to za odznaka , wymiary 6,4 cm na 4,8 cm . Zaznaczam iż odznaka należy do mojego znajomego i istnieje duże prawdopodobieństwo , że będzie chciał ją sprzedać . Z góry dziękuje za wszystkie informacje dotyczące przedmiotu . Pozdrawiam
adolfinio96 Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 Witam. Co to za odznaka , wymiary 6,4 cm na 4,8 cm . Zaznaczam iż odznaka należy do mojego znajomego i istnieje duże prawdopodobieństwo , że będzie chciał ją sprzedać . Z góry dziękuje za wszystkie informacje dotyczące przedmiotu . Pozdrawiam
CzarnyFranek Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Odznaka dla niższych rangą służących w kompaniach jego wysokości podczas panowania Aleksandra III. tyle przetłumaczyłem z książki. po rosyjsku masz tutaj:http://sammler.ru/index.php?showtopic=13987&st=0&
Pytanie
adolfinio96
Witam. Co to za odznaka , wymiary 6,4 cm na 4,8 cm . Zaznaczam iż odznaka należy do mojego znajomego i istnieje duże prawdopodobieństwo , że będzie chciał ją sprzedać . Z góry dziękuje za wszystkie informacje dotyczące przedmiotu .
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.