szperaczZfacebooka Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2014 WitamZostałem ukarany (upomniany) za nie przestrzeganie zasad panujących na forum. Przepraszam moderatora oraz szacowne gremium.Odnośnie tematu:Mój znajomy jest w posiadaniu starej monety. Nie jestem w stanie zbyt wiele o niej powiedzieć, gdzie została znaleziona itd. Mogę jedynie opisać ją wizualnie:AWERSREGIS POLONIE K" na środku K z koroną o ile dobrze widzęREWERSMONETA DOI RVAZIB K" mogłem się pomylić nie jestem grafologiem.Zastanawiam sie czy ta moneta ma jakąś wartość oprócz tej historycznejpozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 14:27 13-01-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 13 Styczeń 2014 Share Napisano 13 Styczeń 2014 Jednak nic nie pomogło upomnienie :). Proszę jeszcze raz przeczytać regulamin a w szczególności jak tytułować wątki.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 14:22 13-01-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.