witas03 Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Witam. Pomożecie w datowaniu tych rzeczy? Czy to straganowa robótka czy wyroby jubilerskie? Co możecie mi o tym więcej powiedzieć. Znalezione w lesie raczej zgubione niż wyrzucone.
numi5 Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Wyrób seryjny współczesny (druga połowa XX w), przy użyciu prasy i wykrojnika, metal nieszlachetny. Szkiełka (nawet nie są to cyrkonie) i imitacje pereł.
witas03 Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Witam. Pomożecie w datowaniu tych rzeczy? Czy to straganowa robótka czy wyroby jubilerskie? Co możecie mi o tym więcej powiedzieć. Znalezione w lesie raczej zgubione niż wyrzucone.
witas03 Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Jeśli potrzebujecie więcej fotek do dodam.
Pytanie
witas03
Witam. Pomożecie w datowaniu tych rzeczy? Czy to straganowa robótka czy wyroby jubilerskie? Co możecie mi o tym więcej powiedzieć. Znalezione w lesie raczej zgubione niż wyrzucone.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.