kamilos1995 Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2014 Witam! dzisiaj znalazłem oto tutaj taki przedmiot średnica wynosi 18mm jak by pozłacane , na rewersie małe kółeczko bardzo proszę o pomoc w identyfikacji Dziękuje.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yowisz18 Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 Postać na guziku przypomina bardzo Abrahama Lincolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos1995 Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2014 Tutaj jest druga strona rewersu , właśnie nie mam pojęcia co to jest czy guzik spinka bądz coś od mankietu jeżeli ktoś coś wie niech piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korabkow Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 No nie mogę !! czego to teraz w szkołach uczą, jak nie możecie rozpoznać Wieszcza Narodowego jakim jest Adam Mickiewicz.Za moich czasów ta podobizna była w każdym podręczniku literatury.Aha, to była wpinka z tyłu była szpila lub mała agrafka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.